Local Junkyard -Piemont Auto Rom - piese auto import Italia, pe comandaSocietatea italo-română, cunoscută sub numele SC PIEMONT AUTO ROM SRL, a fost înfiinţată în 1993, ca o firmă prestatoare de servicii din domeniul automotiv. De a lungul anilor, domeniul principal de activitate al societăţii a devenit aprovizionarea clienţilor noştrii cu piesele auto noi şi piese auto second hand, din import sau din propriul schrot auto.

Suntem aici pentru a vă putea răspunde mai uşor, mai eficient şi mult mai rapid tuturor întrebărilor legate de serviciile pe care le oferim pe piaţa auto.

Compania noastră are o bogată experienţă în importul şi desfacerea de subansamble auto, doar pentru autoturisme şi autoutilitare (microbuse), care se vând conform prevederii legii (factură, declaraţii de import şi acte de provenienţă).

 

Line - Piemont Auto Rom - piese auto import Italia, pe comanda

 

Dispunem de o gamă largă de piese auto noi pentru maşini de provenienţă germană, precum mărcile Opel, Volkswagen, Mercedes, Audi, dar în special pentru maşinile fabricate în Italia precum Despre noiFiat şi Alfa Romeo. Toate piese sunt garantate prin certificate de calitate şi acte de provenienţă. Piesele auto second-hand sunt importante în cel mai scurt timp posibil, dintr-un schrot specializat din Italia, cu tot cu taxele vamale incluse.

Dupa 1 Ianuarie 2007, datorită intrării în Uniunea Europeană, importul de piese va fi mult mai eficient şi rapid, numărul comenzilor va creşte substanţial, se va lărgi piaţa de desfacere pentru domeniul auto, datorită scaderi taxelor vamale şi uşurări schimbului comercial.

În urma autorizaţiei de auto-schrot, dorim să oferim posibilitatea achiziţionări de autoturisme uzate sau accidentate (doar cu dovadă actelor de provenienţă a autoturismului). Personalul nostru va face evaluarea autoturismului sau autoutilitarului, pentru determinarea valorii de achiziţie conform pieţei.